Puristekontit

Erikokoisia kontteja erilaisilla täyttöaukoilla

Jätepuristin on siisti ja kustannustehokas jätehuoltoratkaisu erilaisille yrityksille. Saat meiltä Europressin laadukkaat jätepuristimet eri jätejakeille sekä ammattimaisen jätehuoltopalvelun yrityksellesi. 

Jätepuristin soveltuu loistavasti kohteisiin, joissa jätteitä syntyy suuria määriä ja joissa jätepisteiden  siisteyteen halutaan panostaa. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi teollisuuden- ja kaupanalan jätteidenkäsittelypisteet. Jätepuristimet ovat omiaan muun muassa pahvin, muovin ja energiajätteen  keräyksessä. Tyhjennykset tehdään sovitusti esimerkiksi tietyn aikajakson välein tai vain tarpeen mukaan. Voit myös vuokrata vain jätepuristimen kauttamme. 

Jätepuristimien lisäksi saat meiltä myös vaihtolavat, kannelliset kontit ja eri kokoiset jäteastiat yritysten jätehuoltopalvelulla. 

Jätehuoltopalvelumme ja jätepuristimien toimitus toimii Kanta-Hämeen alueella sekä sovitusti Keski-Uusimaalla.

Miksi valita jätepuristin?

Jätepuristin kannattaa valita useastakin eri syystä.  

Jätepuristin on yleensä kustannustehokkaampi jätehuollon ratkaisu suurille jätemäärille kuin tavalliset jäteastiat. Se tiivistää jätteet pienempään tilaan poistaen hukkatilan, jolloin myös astian tyhjennysväli pitenee. Säästät kuljetusmaksuissa ja pienennät ympäristöpäästöjä. 

Jätepuristin pitää jätepisteet siistinä. Koska puristekontti on suljettu astia, pysyvät epämiellyttävät hajut kontin sisällä sekä jätteet suojassa tuulelta ja haittaeläimiltä kuten linnuilta ja rotilta.  

Ota yhteyttä, niin tarkistetaan, soveltuisiko jätepuristin teidän jätehuollon ratkaisuksi vai palvelevatko vaihtolavat tai muut jäteastiat tarpeitanne paremmin. Voit laittaa yhteydenottopyynnön helposti verkossa viereisen yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 020339933 tai laittaa  viestiä osoitteeseen toimisto@janakkalanjatteenkuljetus.fi.

Pyydä tarjous tai laita viestiä!

Tarjoamme kaiken kokoisille yrityksille kokonaisvaltaisia jätehuoltoratkaisuja. Oli kyse pienestä tai suuresta tarpeesta, räätälöimme.

Scroll to Top
Laita meille viestiä!