Vaihtolavat

Vaihtolavat monenlaisiin tarpeisiin

Tarvitsetko jätelavan työmaalle, roskalavan suurempiin siivousurakoihin tai talkoolavan taloyhtiön pihatalkoisiin? Tarjoamme vaihtolavoja monenlaisiin tarpeisiin henkilö- ja yritysasiakkaille. 

Löydät meiltä vaihtolavat matalilla tai korkeilla laidoilla, kannella tai ilman, Kokohaarukka on 16 kuutiosta 32 kuutioon. Vuokrausajat voivat vaihdella  muutamasta päivästä kuukausien mittaisiksi tai voimme myös sopia lavojen säännöllisestä tyhjentämisestä. Räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukainen vaihtolavapalvelu. 

Me toimitamme vaihtolavan kohteeseen jopa seuraavana päivänä ja huolehdimme jätemateriaalien ammattimaisesta kierrätyksestä. 

Toimitamme vaihtolavoja seuraaville alueille: 

Janakkala, Hämeenlinna (Renko, Lammi, Tuulos, Kalvola, Hauho), Hattula, Loppi, Hausjärvi, Riihimäki, Tammela ja Forssa. Sovittaessa vaihtolavat myös Keski-Uusimaan alueelle

Erilaiset vaihtolavat erilaisiin tarpeisiin

Vaihtolavat soveltuvat suurempien jätemäärien keräykseen. Otamme vastaan vaihtolavoille kerättyjä materiaaleja joko lajittelemattomasti esimerkiksi rakennus- ja talkoojätteinä tai lajiteltuina jätelajeittain. Lajitellut erät tulevat asiakkaalle usein edullisemmaksi ja materiaalien kierrätysaste on korkeampi kuin lajittelemattoman.

Yleisiä vaihtolavoilla erilliskerättyjä hyötymateriaaleja ovat mm. risut- ja oksat, maa- ja kiviaines, betoni ja  tiili, kyllästetty puu, metalli ja muovi. Vaaralliset jätteet tulee aina lajitella erikseen. 

Vaihtolavan hinta muodostuu kuljetusmaksusta, jätemaksusta (jätelajin mukaan) sekä lavavuokrasta. Kysy tarjousta.

Vaihtolava matalilla laidoilla

Vaihtolava matalilla laidoilla soveltuu hyvin esimerkiksi pihatalkoisiin sekä pienempiin siivous-, remontti- ja  rakennusjätteen keräämiseen. Se on helppo täyttää laitojen yli tai lavan päädystä avautuvan laidan kautta. Matalareunainen vaihtolava mahtuu ahtaampiin tiloihin.  

Kannelliset vaihtolavat

Kannelliset vaihtolavat soveltuvat parhaiten kohteisiin, joissa halutaan pitää jätepisteet siisteinä, torjua haittaeläimien pääsyä jätteisiin tai ehkäistään jätteiden leviämistä tuulen mukana. Talvella kannelliset vaihtolavat pitävät lumen pois jätemateriaaleista etkä maksa punnituksessa lumen aiheuttamasta  lisäpainosta. Kannet on mahdollista lukita, joka auttaa hallitsemaan vaihtolavojen epäasiallista käyttöä.  

Vaihtolava korkeilla laidoilla

Vaihtolava korkeilla laidoilla soveltuu parhaiten suuremmille purku- ja rakennustyömaille, joissa jätettä syntyy merkittävästi. Korkealaitaiset vaihtolavat täytetään ylhäältä ja vaativat siksi usein myös korkeamman tason viereensä, kuten lastaussillan.  

Annetaan jätteille uusi elämä

Kierrätämme suurimman osan vaihtolavapalvelun kautta kerätyistä hyötymateriaaleista oman kierrätysasemamme Hyötymäen kautta. Siellä tarkistamme vastaanotettavan kuorman laadun ja suoritamme lajittelemattomien materiaalien lajittelun käsin tai koneellisesti uusiokäyttöön soveltuviksi materiaaleiksi. 

Voimme siis yhdessä vaikuttaa kierrätysasteeseen – me lajittelemme ja huolehdimme materiaalit uudelleenkäytettäviksi materiaaleiksi, sinun vastuullesi jää jätteiden asianmukainen lajittelu.

Miten vaihtolavapalvelu toimii?

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kartoitetaan sinun tarpeillesi sopiva ratkaisu yhdessä. Laita tarjouspyyntö helposti yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 020339933 tai laittaa viestiä osoitteeseen toimisto@janakkalanjatteenkuljetus.fi
  2. Toimitamme tilatun vaihtolavan kohteeseen sovitusti jopa seuraavana päivänä.
  3. Hoidamme mahdolliset vaihtolavojen tyhjennykset sovittujen aikataulujen mukaisesti esimerkiksi rakennustyömailla.
  4. Noudamme vaihtolavan vuokra-ajan päätyttyä.

Pyydä tarjous tai laita viestiä!

Scroll to Top
Laita meille viestiä!