Ota yhteyttä

Me autamme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Tee tilaus tai tarjouspyyntö, kysy laskutuksesta tai palvelusopimuksestasi.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, laita sähköpostia tai soita toimistollemme. Mikä vain on sinulle mieluisin tapa asioida. Vastaamme viestiisi kahdessa arkipäivässä, yleensä jo aiemmin.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8.00–16.00. Aukioloaikojen ulkopuolella puhelut ohjautuvat päivystyspuhelimeen eli saat meidät kiinni 24/7.

Palvelemme myös juhannuksena kiireellisissä tapauksissa 24/7.

Asiakaspalvelun numero ohjautuu 20.6. klo 16 jälkeen päivystyspuhelimeen automaattisesti. Asiakaspalvelu suljettu pe 21.6.- 23.6.2024.

Hannu Riihimäki, yrittäjä

Yrittäjä itse vastaa enemmän kuin mielellään kysymyksiisi, mutta teethän kuitenkin tilaukset ja tarjouspyynnöt keskitetysti asiakaspalvelumme kautta, jotta tilaukset pääsevät varmasti järjestelmiimme ja sitä kautta kuskien ajoreiteille. Työpaikkoja tiedustellessa Hannu on oikea ihminen, johon ottaa yhteyttä.

Yhteydenottolomake

Tee tilaus tai tarjouspyyntö, kysy palveluistamme tai anna palautetta helposti yhteydenottolomakkeen kautta. 

Hyötymäen kierrätysasema

Kierrätysasema palvelee arkisin klo 7.00–15.30. Sopimuksen mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Huomioithan vastaanottoehdot Hyötymäen kierrätysaseman sivuilta.

Sijainti

Sähköposti

Puhelinnumero

Puhelut ohjautuvat keskitetysti asiakaspalvelumme kautta.

Huom! Navigaattori ohjaa väärin viimeiset 500 metriä. Pääset perille, kun saapuessasi Kusiaismäentielle  käännyt heti seuraavasta mahdollisesta oikealle ja ajat tien loppuun kierrätysasemalle.

Löydät tarkemmat ajo-ohjeet Hyötymäen kierrätysaseman sivuilta.

Ilmakuva Hyötymäen jätteenkäsittelyalueesta
Scroll to Top